Audit

Auditul este o sursã de Soluţii, mai mult decât o simplã verificare!


Auditul este un serviciu care realizat la standarde internaţionale oferã o imagine globalã asupra unei afaceri, iar profesioniştii cu adevãrat perfomanţi pot evidenţia în urma unui raport de audit soluţii perfect valabile pentru asigurarea financiarã a businessului dumneavoastrã.

FINEXPERT oferã toate aceste beneficii deoarece printr-o echipă formatã din auditori profesionişti, cu experienţã vastã în proiecte de audit pentru companii locale și internaționale, din toate sectoarele. Prin experienţa şi expertiza acumulate am dobândit capacitatea de a întrevedea problemele unei afaceri şi de a propune cele mai adecvate şi perfomante soluţii.

Servicii audit:

  • Auditarea situațiilor financiare
  • Misiuni de due diligence
  • Audit intern
  • Audit de achiziții
  • Audit pentru proiecte finanțate din fonduri europene

Contactati un membru al echipei noastre de audit pentru a afla cum va putem ajuta!

Florin CONSTANTIN, Audit Partner

Audit Financiar

Audit Financiar

Metodologia noastra de audit transforma procesul de audit traditional, creand un cadru de evaluare a modului in care sunt gestionate riscurile unei afaceri.

Afla mai multe
Audit Social

Audit Social

Auditul social, inseamna verificarea contractelor de munca, respectarea legislatiei muncii, plata corecta a impozitelor etc.

Afla mai multe
Audit Intern

Audit Intern

La FINEXPERT, specialistii nostri in audit intern asista clienti din diverse sectoare ale economiei in revizii strategice pentru maximizarea investitiilor prin implementarea unor controale interne...

Afla mai multe

Altii despre noi

ro

Schimba Limba

Fin Expert este disponibil in