Servicii

La FINEXPERT punem accent pe solutii bazate pe Know-how international si flexibilitate locala!

Cand legislatia si mediul financiar si economic se schimba frecvent, companiile au nevoie de Solutii mai mult decit de servicii punctuale. Solutiile FINEXPERT se bazeaza pe un mix de servicii pe care l-am dezvoltat continuu. Acest mix cuprinde servicii contabile, salarizare, audit, taxe, toate acestea cu o componenta de consultanta din ce in ce mai importanta. La acest mix clasic am adaugat consultanta pentru realizarea Dosarelor de Ajutor de Stat si a Fondurilor Europene, Schemele de Ajutor de Stat fiind in Romania unele dintre cele mai interesante modalitati de finantare a investitiilor!

Clientii FINEXPERT stiu ca prin parteneriatul cu noi vor beneficia atat de profunda cunoastere a mediului de afaceri romanesc si de excelentele relatii cu autoritatile pe care le-am dezvotat de-a lungul anilor, cat si de serviciile la nivel de calitate internationala realizate de consultantii nostri.

Pentru mai multe detalii despre solutiile FINEXPERT sau pentru o oferta, contacteaza-ne!

Prezentare servicii de RECUPERARE TVA


Contabilitate

Contabilitate

Calitate, atitudine orientată spre soluții, termene fixe și clare, mecanisme și proceduri sigure.

Afla mai multe
Salarizare

Salarizare

Cu FINEXPERT aveţi încredere cã cerinţele legate de procesul de salarizare sunt îndeplinite corect şi eficient de o echipã dedicatã de specialişti în salarizare.

Afla mai multe
Audit

Audit

Auditul este un serviciu care realizat la standarde internaţionale oferã o imagine globalã asupra unei afaceri.

Afla mai multe
Taxe

Taxe

Indiferent dacă sunteți reprezentantul unei companii locale sau internaționale, este important să aveți siguranța că expunerea dvs. fiscală este gestionată de către experți.

Afla mai multe
Ajutoare de stat si fonduri europene

Ajutoare de stat si fonduri europene

FINEXPERT vã poate oferi consultanţã şi asistenţã atât în elaborarea proiectului pentru care se solicitã finanţarea, cât şi ulterior, dupã obţinerea acordului de finanţare, la pregãtirea documentaţiei în vederea rambursãrii cheltuielilor.

Afla mai multe
ro

Schimba Limba

Fin Expert este disponibil in