Evenements

Business Breakfast București - 12 martie, Hotel Sheraton

Business Breakfast București - 12 martie, Hotel Sheraton

La ce modificări semnificative ne putem aștepta în 2019 în ceea ce privește impozitarea directă? Care sunt implicațiile impozitării persoanelor fizice? De ce este atât de important auditul intern?

Lire plus
Conferința: Telemunca - impact și beneficii, Hotel Unirea, Iași, 21 iunie

Conferința: Telemunca - impact și beneficii, Hotel Unirea, Iași, 21 iunie

De interes pentru companiile din Iași. Vreți să aflați toate informațiile despre modalitatea de desfășurare a activitățiii de către salariat în regim de telemună? Despre domeniile de activitate în care este posibilă desfășurarea acestei activități? Despre beneficiile salariale și riscurile fiscale? În cazul în care aceste subiecte se află în aria dvs. de inetres, vă informăm că toate aceste subiecte vor fi discutate în cadrul Conferinței Telemunca - impact și beneficii.

Lire plus
Business Breakfast Cluj Napoca - 17 mai 2018, The Office

Business Breakfast Cluj Napoca - 17 mai 2018, The Office

Ce mai rămâne din profitul unei companii? Care sunt noutățile și tendințele TVA? Ce provocări ne așteaptă în zona impozitării persoanelor fizice? Care sunt beneficiile, rigorile și impedimentele privind telemunca?

Lire plus

Business Breakfast – peut-on avoir une stabilité financière dans un cadre d’instabilité législative ?

Quel est le profit net de votre entreprise suite au paiement des taxes ? Quelles sont les dernières tendances dans le domaine TVA ? Quels défis nous attendent dans le domaine de la fiscalité ? Pourquoi l’audit interne est-il vital à la santé financière d'une organisation ? Vous trouverez toutes ces réponses et bien d'autres à la 6ème édition du Business Breakfast FiNEXPERT.

Lire plus

Atelier: Split TVA - Cum să înțelegem și să gestionăm corect acest nou mecanism

Mecanismul de splitare a TVA poate ridica multe întrebări. Cine îl aplică și cum o va face? Care sunt obligațiile tuturor companiilor cu privire la split TVA?

Lire plus

Pot CCIFER du mois de décembre

FiNEXPERT en partenariat avec le Cabinet d' Avocats Gruia Dufaut a le plaisir de vous inviter au Pot du mois de décembre, organisée par CCIFER.

Lire plus

Tax and Finance Timisoara

FiNEXPERT rejoint TAX & FINANCE FORUM 2017 à Bucarest, Brasov et Timisoara avec une équipe de conférenciers.

Lire plus
fr

Changer la langue

Fin Expert est également disponible en