Evenimente

Tax and Finance Forum, Brasov

FiNEXPERT va participa la Evenimentele din cadrul TAX & FINANCE FORUM 2017, care vor aborda cele mai importante aspecte fiscale, prezentate și analizate de experți din cele mai mari companii de consultanță din România.

Afla mai multe

Tax and Finance Forum, Bucuresti

FiNEXPERT va participa la Evenimentele din cadrul TAX & FINANCE FORUM 2017, care vor aborda cele mai importante aspecte fiscale, prezentate și analizate de experți din cele mai mari companii de consultanță din România. Vom dezbate tendințele în fiscalitatea la nivel internațional, modificările legislative din Codul Fiscal și Normele de Procedură Fiscală și noi reglementări contabile. Ediția de la București va include o conferință și seminarii de câte două ore ce vor acoperi cele mai de interes subiecte de fiscalitate pentru mediul de afaceri, iar evenimentele de la Cluj-Napoca, Timișoara și Brașov vor include două sesiuni TAX Focus, cu slot-uri de 30-45 de minute de prezentări și sesiuni de întrebări și răspunsuri. De asemenea, în cadrul sesiunii IFRS Focus vom prezenta principalele subiecte și standarde de raportare financiară internațională.

Afla mai multe

Foreign Investors Summit

FiNEXPERT va participa la Foreign Investors Summit, in 31 octombrie - 2 noiembrie. Vom discuta despre mediul economic actual si cele mai importante legi fiscale din anul 2017.

Afla mai multe

Efficient Tax & HR planning

Afla mai multe

Gala CCIFER

Decernare de premii pentru succes in business.

Afla mai multe

Tax and Finance Forum Constanta

FiNEXPERT va fi prezent la evenimentul Tax and Finance Forum din Constanta, din 30 iunie, prin intermediul celor doi speakeri Elena Gogoneata, Tax Manager, si Cristiana Oprea, Tax Manager.

Afla mai multe

Country Focus Community Forum - Bucuresti

FiNEXPERT va participa la French Investors Forum din cadrul evenimentului COUNTRY FOCUS COMMUNITY FORUM, organizat de Business Review.

Afla mai multe

Tax and Finance Forum Iasi

Forumul va reuni experti in taxe si fiscalitate ai celor mai mari companii de consultanta prezente pe piata romaneasca si factori de decizie din departamentele financiar-contabile ale celor mai importante societati comerciale din Moldova.

Afla mai multe
Seminar FiNEXPERT la Tax & Finance Forum, ediția a VII-a

Seminar FiNEXPERT la Tax & Finance Forum, ediția a VII-a

FiNEXPERT va participa și anul acesta la cea de-a VII-a ediție a Tax & Finance Forum, eveniment ce va avea loc în 26-27 aprilie la București, Hotel Radisson Blu. Echipa de Taxe a FiNEXPERT, reprezentată de Mitel Spătaru - Tax Partner, Elena Gogoneață - Senior Tax Consultant, Cristiana Oprea - Senior Tax Consultant, va susține la Tax & Finance Forum o prezentare în cadrul conferinței din 26 aprilie, precum și un seminar practic privind TVA și impozitarea societăților, în 27 aprilie.

Afla mai multe

Eveniment FiNEXPERT si CCIFER: Investiti la Iasi, exportati in Franta, 29 martie

CCIFER in parteneriat cu Consulatul Francez la Iasi si Primaria Iasi organizeaza evenimentul «Investiti la Iasi, exportati in Franta», in data de 29 martie, la ora 16h00, la Primaria Iasi.

Afla mai multe
ro

Schimba Limba

Fin Expert este disponibil in